Nazwa:
Bezpłatne warsztaty: Branża spożywcza w obliczu ustawy o nieuczciwym wykorzystaniu przewagi kontraktowej
Data:
25 Kwi 2017
Miejsce:
Warszawa

Kancelaria Traple Konarski Podrecki i Wspólnicy zaprasza do udziału w bezpłatnych warsztatach pn. „Branża spożywcza w obliczu ustawy o nieuczciwym wykorzystaniu przewagi kontraktowej”, które odbędą się 25 kwietnia 2017 r.

Polski rynek artykułów spożywczych systematycznie rozwija się, a jego szacowana wartość w 2016 roku osiągnęła ok. 255 mld zł. Branżę spożywczą czeka jednak w 2017 roku rewolucja w związku z wejściem w życie ustawy o przeciwdziałaniu nieuczciwemu wykorzystywaniu przewagi kontraktowej w obrocie produktami rolnymi i spożywczymi, co w konsekwencji może osłabić dynamikę wzrostu branży. Przedsiębiorcy z branży spożywczej, sieci i producenci żywności, znajdują się w obliczu wyzwania i mają zaledwie kilka miesięcy na dostosowanie warunków obowiązujących umów handlowych. Warsztaty mają na celu przybliżenie założeń ustawy oraz wspólną ocenę jej wpływu na branżę spożywczą.

Spotkanie poprowadzą: adw. dr hab. Paweł Podrecki, adw. Wojciech Kulis, r.pr. Aleksandra Dziurkowska.

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc, każde zgłoszenie wymaga potwierdzenia. Informujemy, że pierwszeństwo udziału w spotkaniu mają Klienci i partnerzy biznesowi kancelarii Traple Konarski Podrecki i Wspólnicy. Osoby zainteresowane wzięciem udziału w spotkaniu prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres: paulina.lelek@traple.pl.

Nadchodzące wydarzenia
<< Grudzień 2018 >>
ponwtośroczwpiąsobnie
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Bezpłatne warsztaty: Branża spożywcza w obliczu ustawy o nieuczciwym wykorzystaniu przewagi kontraktowej

25 Kwi

Warszawa

Zobacz
Klauzula informacyjna