Tagi
17 Mar 2020

Najnowsze akty prawne i stanowiska instytucji publicznych w sprawie PRZECIWDZIAŁANIA COVID-19

Zapraszamy do zapoznania się z pierwszym Legal Alertem przygotowanym wspólnie przez zespoły Traple Konarski Podrecki i Wspólnicy i Baran Książek Bigaj (BKB), w którym znajdą Państwo najnowsze akty prawne i stanowiska instytucji publicznych związane z przeciwdziałaniem COVID-19. W jednym, zbiorczym materiale przedstawiamy listę i linki do wybranych aktów prawnych (ustawy i rozporządzenia), które weszły w życie w ostatnich dniach w związku z przeciwdziałaniem COVID-19. Ponadto postanowiliśmy zebrać dla Państwa w jednym miejscu listę i linki do najważniejszych komunikatów i wyjaśnień instytucji publicznych, które zostały w tej sprawie zaprezentowane w ostatnich dniach.

Wierzymy, że ten materiał będzie dla Państwa pomocny!